We use cookies to personalize content and ads and to analyze the traffic on our websites. We also share information about your use of our websites with our partners for email, advertising and analysis. View details

What's new?

Erika Wahlsten


Free Member
[fc-user:799646]

About me

Hejsan... Jag heter Erika och älskar att fota! Jag fotar det mesta, allt ifrån djur till skog och övrig natur. Jag tillåter inte att mina bilder används till internet stall eller liknande. Jag själv har stallet.se, så det är inte så kul att behöva göra en anmälning till "Stina" och ev. polis. Bara så att ni vet! Men ni kan ju aldrig fråga. Mejla min.wahl@hotmail.com jag hoppas verkligen att ni inte sviker mig nu och använder mina bilder otillåtet!

Jag har gått på fotokurser, och i julas fick jag en digitalkamera. Den är inte världens bästa, men den har 4.1 Megapixlar och jag kan zooma med den 3,4 ggr. Jag har ca 10-20 olika inställningar på den. Men annars fotar jag med min mammas och styvpappas kamera. Det är en Canon (Ngnting med "Ixus"). Den har 7,1 eller om det var 7,2. Den är otroligt bra! Så att ni vet, jag använder inga "proffskameror". Vissa har jag även fotat med en 2 MEGAPIXLAR (oj, ojj, oj!). Hoppas iaf att ni gillar mina foton.

Jag har, utöver att jag själv fotograferar, varit "stallfotomodell" åt Teresia Bråkenhielm på VäRK. Hon tog bilder på mig när jag red osv. En bild kom till och med i en häst tidning :O . Men hon fotar verkligen jättebra! Jag är även med i en bildbok som hon visade upp på en utställning.

Hälsningar Erika
PS! Jag ska skriva mer!
I'm not soooo good at english, so I written this in swedish. I'm sorry. But later I will translate it :-)
  • 0 0
  • 3 0
Received / Given

Skills