We use cookies to personalize content and ads and to analyze the traffic on our websites. We also share information about your use of our websites with our partners for email, advertising and analysis. View details

What's new?

Emma Carberg Wheelham


Free Member, Göteborg
[fc-user:908527]

About me

Hej! Jag heter Emma Carberg Wheelham och kommer från England. Jag flyttade med min familj hit till sverige när jag var ett halv år. Nu bor jag i Göteborg och har det bra. Jag är 13 år och har två systrar. Timmy och Hanna. Dom är 16 och 15 år. Min pappa heter Johan och min styvmamma heter Fiona. Min riktiga mamma är död.Hon var på väg hem från jobbet genom skogen. En bit längre fram höll dom på att fälla träd. Ett av träden råkade dra med sig ett annat träd som föll ner över vägen. Dom försökte få upp den i nästan en kvart innan min mamma kom. Hon hann inte bromsa och körde rakt in i det. Senare på sjukhuset dog hon av inre blödningar, tror jag eller iaf nått liknande. Fast det var för tre år sedan så jag har vant mig. Många tycker synd om mig men jag är glad för tiden jag hade tillsammans med henne. Hon var en underbar person och jag trodde ingen kunde betyda så mkt för mig. Jag var ett tag ledsen och grät men jag har inga tårar kvar att gråta. Därför gör jag saker vi brukade göra tillsammans hela familjen men en glad min. För det är så jag känner. Jag är glad, inte för att hon är död utan för att jag känt henne i tio år. På det sättet är jag lycklig!

Mina intressen är att fota och rida. Mina vänner är alltid så snälla och ställer upp på foto. Dom tycker det är kul för framför kameran blir dom andra personer. Dom bilderna jag har nu är mest på mina kompisar. Det kanske finns några där i på mina hästar eller på naturen. Men först och främst mina vänner. Jag hoppas ni gillar bilderna.

Jag har fyra hästar. En shettis som heter Sparkle som var den första hästen jag fick. Sedan har jag en ponny som heter Mlinda. Hon fick jag av en släkting i Italien sedan mamman dött och dom inte hade plats för henne. Sedan har jag Lily. Hon är ett Danskt varmblod och jag älskar hennes sätt att se på livet. Den sista hästen fick jag av stallet jag rider på och tävlar för, och utrustning fick jag av min släkt. Han är en fredriksborgare och heter Cherry Pie. Honom tävlar jag ibland hoppning med. Har vunnit rätt mycket på honom även på höga höjder. Han är ganska pigg och framåt medans Lily är en lugn och förståndig häst. Jag älskar alla fyra såå! Min lilla syster och hennes kompis rider och sköter om Sparkle och Mlinda åt mig och i gengälld lär jag dom rida bättre. Jag har en hund som heter Max, han tillhör hela familjen och Ninja är min egna Chihuahua jag fick i julklapp. Min släkt är rik och ganska stor och alla vill hjälpa mig mot mitt mål! Att tävla i Globen!!

Comments 6

  • 1 0
  • 37 0
Received / Given

Skills